Nieuws

Nieuws najaar 2017.

Het reguliere rooster van de volwassenen, de jeugd en de kinderen is al weer enkele weken aan de gang. Vanaf nu kunnen jullie weer 6 maal in de week terecht in de dojo aan de PC Hooftlaan in Leiden.

LET OP: in verband met de viering van Leidens Ontzet, is de dojo op dinsdag 3 oktober gesloten! Op maandag 2 oktober is er wel les voor de volwassenen, maar niet voor de jeugd. We wensen jullie een fijne viering!

Het is ook heel fijn om te zien dat er weer een groep nieuwe mensen de weg naar de dojo hebben weten te vinden en hierbij wens ik jullie een hele fijne tijd bij ACL. Het is wel handig om regelmatig de website in de gaten te houden en even alle pagina’s van het menu door te nemen. Daar staan misschien wat zaken die nieuw voor je zijn. Zo zal je regelmatig het woord “stage” tegenkomen. Zoals je waarschijnlijk wel weet kent het Aikido geen wedstrijden of toernooien. Daarentegen hebben wij een fenomeen genaamd “stages” of in het Engels “seminars”. Dit zijn langere trainingen met een aangepast programma, gericht op de verdieping van de reguliere lessen. Er is dan ook meer aandacht voor de filosofische kant en zijn de stages vaak voorzien van een thema. deze stages zijn openbaar voor alle niveaus, beginners of gevorderden. Ook is het mogelijk eens een deel van zo’n stage mee te doen. Kijk voor de data op de Regionale stages of op de Agenda.

SAMSUNG CSC