Agenda najaar 2018

Agenda najaar 2018:

Op 8 en 9 september werd weer de jaarlijkse bijscholingstage voor bestaande leraren gehouden. Onder leiding van Bernard Palmier (7th dan Parijs) gingen we op zoek naar overeenkomstige principes binnen het pakket van Aikidotechnieken volgens een systeem ontworpen door Bernard Palmier Shihan zoals omschreven in het volgende artikel. Artikel Bernard Palmier: The Riaï Bernard Palmier   
Wil je meer weten over Bernard Palmier Shihan? Kijk dan HIER op zijn website.

Een verslag van het weekend en nadere informatie betreffende het begrip Verdieping in het Aikido door Marc Jongsten kun je hier lezen:

Vakmanschap vs Meesterschap

 

Nieuwe data voor de 1/2 danexamenvoorbereidingen van het najaar 2018:
22 september; 13 oktober; 17 november en 8 december.

Deze stages zijn gericht op alle mensen vanaf 1e kyu, die de intentie hebben om in de toekomst een (volgende) dangraad te halen. Tijdens de stages zal extra aandacht besteed worden aan de vaardigheden met het zwaard en de stok, sinds dit jaar een verplicht onderdeel van de danexamens. Voor de kandidaten van de Lenteschool zijn deze stages vanzelfsprekend niet facultatief… Locatie: ACL dojo; Tijd: 14.00 – 17.00 uur; Kosten: € 25,=. Open voor alle eerste kyu’s, shodans en nidans. Zwaard en Jo mee!! Wat foto’s van 24 februari:

_1020692