Agenda najaar/winter 2019

Agenda voorjaar/winter 2019:

In het weekend van 29, 30 en 31 maart viert Aikido Centrum Leiden haar 25 jarig bestaan!! Zet dit alvast in je agenda!!
Vrijdag en zaterdag zullen er stages/lessen zijn in de diverse disciplines en op zondag zal er een keur van demo’s, workshops, lezingen en gastlessen plaatsvinden in het teken van het beoefenen van Levenskunst. Save the Date!!

Na afloop van de kerststage is er nog een week (t/m zaterdag 22 december) normaal les, daarna is de dojo dicht t/m zondag 6 januari.
Op maandag 7 januari starten we weer volgens het reguliere schema. Ik wens jullie allemaal alvast hele fijne feestdagen en een fantastisch 2019!!

Fotoverslag van het Kerststdiner:

De komende stages voor 2019:

Nieuwe data voor de Danexamen voorbereidingen van de winter 2019: 19 januari; 23 februari en 23 maart.

AANVANGSTIJDEN EN PRIJZEN VERANDERD!!

Locatie: ACL dojo.
Tijd: 13.00 – 17.00 uur; Kosten: € 30,=. Open voor alle eerste kyu’s, shodans en nidans. Zwaard en Jo mee!!

Deze stages zijn gericht op alle mensen vanaf 1e kyu, die de intentie hebben om in de toekomst een (volgende) dangraad te halen. Tijdens de stages zal extra aandacht besteed worden aan de vaardigheden met het zwaard en de stok, sinds dit jaar een verplicht onderdeel van de danexamens.

Op 8 en 9 september werd weer de jaarlijkse bijscholingstage voor bestaande leraren gehouden. Onder leiding van Bernard Palmier (7th dan Parijs) gingen we op zoek naar overeenkomstige principes binnen het pakket van Aikidotechnieken volgens een systeem ontworpen door Bernard Palmier Shihan zoals omschreven in het volgende artikel. Artikel Bernard Palmier: The Riaï Bernard Palmier   
Wil je meer weten over Bernard Palmier Shihan? Kijk dan HIER op zijn website.

Een verslag van het weekend en nadere informatie betreffende het begrip Verdieping in het Aikido door Marc Jongsten kun je hier lezen:

Vakmanschap vs Meesterschap

 

Wat foto’s van 24 februari:

 

_1020692