Jeugd

Na afloop van de kerststage is er nog een week (t/m zaterdag 22 december) normaal les, daarna is de dojo dicht t/m zondag 6 januari.
Op maandag 7 januari starten we weer volgens het reguliere schema. Ik wens jullie allemaal alvast hele fijne feestdagen en een fantastisch 2019!!

De laatste jeugdles is op maandag 17 december (tevens ouder-participatie les) en de eerste les in 2019 valt op 7 januari.

Aikido is een Japanse bewegingskunst. Er zijn geen wedstrijden, winnaars of verliezers. Je leert goed rollen en vallen op allerlei manieren. En je leert om goed samen te werken met de andere kinderen/jeugd. Je leert om stevig op je benen te staan en in jezelf te geloven. Daar heb je dus een leven lang plezier van!

“…..Ik wil je hoe dan ook ontzettend bedanken voor je rust, geduld en wijsheid. Je hebt haar daarmee iets heel belangrijks meegegeven: niet alleen motorische vaardigheden, maar ook een betere sensorische integratie, en – misschien wel het belangrijkste – zelfvertrouwen op het gebied van haar eigen motorische kunnen. Marc, heel erg bedankt voor alles!….”.

“.…aikido was leuk en zij heeft er heel veel baat bij gehad voor haar persoonlijke ontwikkeling – vooral dankzij jouw grote betrokkenheid. We zijn je daar ontzettend dankbaar voor!……”.

Jeugd 6 tot 13 jaar:
Wanneer:
maandagavond.
Hoe laat: 18.30 tot 19.30 uur.
Kosten: € 160 (half jaar) of € 300 (jaar).

Alle lessen zijn aan de PC Hooftlaan 13 2332AX te Leiden, in de bovenzaal.

Wanneer kan ik komen voor een gratis proefles?
Je bent altijd welkom om een keer mee te komen doen, mail of bel even. 06-29518441/m.jongsten@gmail.com
Mogen de ouders blijven kijken?
Alleen tijdens een proefles. daarna moeten de ouders buiten de zaal blijven wachten. dan kunnen de kinderen rustig oefenen. Tweemaal per jaar organiseren we een kijkdag. Dan mag iedereen komen kijken.
Hoe gaat de inschrijving?
Als je de proefles leuk vond en je wilt lid worden dan kan dat. Je krijgt dan een inschrijfformulier mee. Neem deze dan ingevuld mee op de volgende les.

 

Leave a Reply