Regionale Stages

Regionale Stages Aikido Centrum Leiden:

Programma voor de zomer 2019:

8/9 juni: Chistian Tissier in Papendal te Arnhem PDF: Tissier 2019

6 juli: BBQ stage ACL met de gelegenheid om kyu- en danexamens te doen met na afloop de traditionele BBQ. Geef je op tijd op!! PDF: BBQ stage 2019

20/21/22 juli: Jaarlijkse zomerschool van de DAF in Markelo. Vraag in de dojo naar de ervaringen van de senioren in de dojo, altijd een onvergetelijke ervaring!

26/27/28 juli: Stage van de DOJO-Cho (doshu) in Almere (zie poster onderaan).

Zoals je waarschijnlijk wel weet kent het Aikido geen wedstrijden of toernooien. Daarentegen hebben wij een fenomeen genaamd “stages” of in het Engels “seminars”. Dit zijn langere trainingen met een aangepast programma, gericht op de verdieping van de reguliere lessen. Er is dan ook meer aandacht voor de filosofische kant en zijn de stages vaak voorzien van een thema. deze stages zijn openbaar voor alle niveaus, beginners of gevorderden. Ook is het mogelijk eens een deel van zo’n stage mee te doen. Kijk voor de data op de Agenda.

 

header aikido 3-1

Bij Aikido Centrum Leiden wordt de zgn. Basistraining Zwaard gegeven, beter bekend onder de naam van zwaardstages. Nog nooit een zwaard in je handen gehad? Geen probleem! We hebben genoeg leenzwaarden en je krijgt een individuele begeleiding bij jouw eerste stappen op de weg van de Samoerai.

De zwaardstages starten weer in het nieuwe jaar, ivm de drukte op de najaarsagenda.

Locatie: Dojo Aikido Centrum Leiden, PC Hooftlaan 13 (to 12) in de bovenzaal.
Tijd: 14.00 – 17.00 uur
Kosten: € 30,-
Geschikt voor alle leeftijden en alle niveaus.