Starten met aikido

Nieuwe kennismakingscursussen starten op de volgende woensdagen in het voorjaar van 2019 t.w. 13 maart en 15 mei. Of doe je liever een gratis proefles?
Hieronder vind je de details. SCHRIJF JE NU IN!!!!!

Naam (Verplicht)

Email adres(verplicht)

Onderwerp

Bericht

Indruk van een Aikidoles (maandagavond).

Indruk van een Aikido beginnersles (woensdag).

Idem in combinatie met een introductiecursus.

Proeflessen.
Je bent altijd welkom om binnen te stappen voor een proefles, gratis en vrijblijvend. Als je nog geen ervaring hebt met aikido, kom dan op één van de beginnersuren. Je kunt op ieder moment instromen in de bestaande groep en beginnen met aikido.

Kennismakingscursus.
Naast de proeflessen, bieden we bijna elke maand een introductiecursus aan. In zes weken leer je verschillende kanten van het aikido kennen. Praktische zaken, zoals valbreken komen aan bod, maar ook wordt er veel uitgelegd over het hoe en waarom van aikido en leer je een aantal basisprincipes kennen uit het aikido. Hoe werkt dat eigenlijk, gebruik maken van de kracht van de tegenstander? In de cursus wordt veel verteld en is er ruimte om te ontdekken. Zo kun je een weloverwogen keuze maken om te beginnen met aikido.
Leeftijd, conditie en motorische handigheid zijn niet belangrijk, wel een open instelling en de bereidheid het te willen leren. Kom je ook? Geef je nu op:

Naam (Verplicht)

Email adres(verplicht)

Onderwerp

Bericht

Woensdagcursus 13 maart,  en 15 mei 2019
Tijd woensdag 20.00 – 21:00 uur. Om 19:45 aanwezig zijn.
Locatie P.C.Hooftlaan 13, Leiden
Kosten 60 euro, contant te voldoen op de eerste les.
Docent Marc Jongsten
Geschikt voor 15 tot 75 jaar
Kleding t-shirt en lange trainingsbroek

 SAMSUNG CSC

Leave a Reply