Jeugd

Aikido is een Japanse bewegingskunst. Er zijn geen wedstrijden, dus geen winnaars, maar dus ook geen verliezers! Je leert goed rollen en vallen en allemaal leuke technieken. Ook leer je om goed samen te werken met andere kinderen/jeugd. Je leert om stevig op je benen te staan en in jezelf te geloven. Daar heb je dus een leven lang plezier van!

“…..Ik wil je hoe dan ook ontzettend bedanken voor je rust, geduld en wijsheid. Je hebt haar daarmee iets heel belangrijks meegegeven: niet alleen motorische vaardigheden, maar ook een betere sensorische integratie, en – misschien wel het belangrijkste – zelfvertrouwen op het gebied van haar eigen motorische kunnen. Marc, heel erg bedankt voor alles!….”.

“.…aikido was leuk en zij heeft er heel veel baat bij gehad voor haar persoonlijke ontwikkeling – vooral dankzij jouw grote betrokkenheid. We zijn je daar ontzettend dankbaar voor!……”.

Jeugd 6 tot 13 jaar:
Wanneer:
maandagavond.
Hoe laat: 18.30 tot 19.30 uur.
Kosten: € 160 (half jaar) of € 300 (jaar).

Alle lessen zijn aan de PC Hooftlaan 13 2332AX te Leiden, in de bovenzaal.

Wanneer kan ik komen voor een gratis proefles?
Je bent altijd welkom om een keer mee te komen doen, mail of bel even. 06-29518441/m.jongsten@gmail.com
Mogen de ouders blijven kijken?
Alleen tijdens een proefles. daarna moeten de ouders buiten de zaal blijven wachten. dan kunnen de kinderen rustig oefenen. Tweemaal per jaar organiseren we een kijkles. Dan mag iedereen komen kijken.
Hoe gaat de inschrijving?
Als je de proefles leuk vond en je wilt lid worden dan kan dat. Je krijgt dan een inschrijfformulier mee. Neem deze dan ingevuld mee op de volgende les.

Geef je hier op voor een proefles of deelname:

Naam (Verplicht)

Email adres(verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Bericht

 

Leave a Reply