Agenda: Winter 2022.

Hallo allemaal,
 
Op zaterdag 17 december is het alweer tijd voor de traditionele Kerststage van ACL. Dat betekent een hele dag de mogelijkheid om samen te trainen en ervaringen uit te wisselen. Tussen de middag zal er gelegenheid zijn om kou-examens af te leggen, na afloop van de middagtraining worden weer verschillende dan-examens afgenomen.
Na afloop daarvan hebben we weer de Kerstborrel met een hapje en een drankje. Geef je op voor de borrel dmv de inschrijflijst in de dojo. Hopelijk allemaal tot dan!
 
 
Het kerstvakantie is dit jaar vanaf donderdag 22 december (laatste les voor Aikido en Chi Kung.
De eerste Aikido les van het nieuwe jaar valt op maandag 9 januari. 
 
Vanaf 2023 heten de 3/4 stages gewoon 3e dan voorbereidingen en zal daar exclusief gewerkt worden aan de vaardigheden vereist voor 3e dan.
 
Als voorbereiding op de Dan-examens is het gewenst om de specifieke voorbereidingen-stages te volgen (zie regionale stages).
 
Hier is de poster met de data en de details. Let op er zijn last minute wijzigingen bij de 3e dan voorbereidingen.
 
 
De stage van Max en Marc samen was een groot succes. Max belichtte vanuit een eigen visie oefenstof die we al heel vaak oefenen en droeg hierdoor bij aan onze verdieping van ons Aikido. Max, bedankt hiervoor!
 
Hier een impressie van die dag.
 
 
 

Op de valreep van 2021 en voor de lockdown hebben we gelukkig wel de Kerststage tot een goed einde kunnen brengen. Het was een hele geslaagde dag in meerdere opzichten. Naast een hele fijne training met een goede opkomst konden er eindelijk ook weer examens plaatsvinden zowel kyu als dan examens. Miriam Laurensse en Mara Lammerdin voor 5e kyu , dames, van harte gefeliciteerd!!

Gert Jan van Rijn en Diederik van Halsema zijn geslaagd voor Nidan en Menno van der Reek en Paul van Dijk zijn geslaagd voor hun Sandan. Alle heren van harte gefeliciteerd!!

Hieronder een kleine indruk van de dag.

Met ingang van dit seizoen is het mogelijk om je 3e dan examen te doen bij Marc Jongsten in de ACL dojo. Dit geldt alleen voor leerlingen van ACL en de aangesloten satellietdojo’s. 

Kijk voor de data van de verschillende voorbereidingen bij de regionale stages. met ingang van 2022 komen er gescheiden dan-voorbereidingen t.w.

Eerste dan voorbereidingen, open voor alle mensen met hakama.

Tweede/Derde dan voorbereidingen voor alle mensen vanaf 2e dan.

Kijk voor meer info op de pagina: Regionale stages.