Agenda: Voorjaar 2022.

 
 
Als voorbereiding op de Dan-examens is het gewenst om de specifieke voorbereidingen-stages te volgen (zie regionale stages).
 
Hier is de poster met de data en de details.
 
 
In het weekend van 18 en 19 juni zal er een stage plaatsvinden op Papendal olv Christian Tissier Shihan en Asai Shihan. Een ideale gelegenheid om kennis te maken met deze zeer vooraanstaande leraren met gezamenlijk ruim 110 jaar ervaring…. Zie poster
 
De traditionele afsluiting van het seizoen, de zogenaamde BBQ stage zal worden gehouden op zaterdag 9 juli 2022. Zie hier de poster met de details.
 
 

Op de valreep van 2021 en voor de lockdown hebben we gelukkig wel de Kerststage tot een goed einde kunnen brengen. Het was een hele geslaagde dag in meerdere opzichten. Naast een hele fijne training met een goede opkomst konden er eindelijk ook weer examens plaatsvinden zowel kyu als dan examens. Miriam Laurensse en Mara Lammerdin voor 5e kyu , dames, van harte gefeliciteerd!!

Gert Jan van Rijn en Diederik van Halsema zijn geslaagd voor Nidan en Menno van der Reek en Paul van Dijk zijn geslaagd voor hun Sandan. Alle heren van harte gefeliciteerd!!

Hieronder een kleine indruk van de dag.

Met ingang van dit seizoen is het mogelijk om je 3e dan examen te doen bij Marc Jongsten in de ACL dojo. Dit geldt alleen voor leerlingen van ACL en de aangesloten satellietdojo’s. 

Kijk voor de data van de verschillende voorbereidingen bij de regionale stages. met ingang van 2022 komen er gescheiden dan-voorbereidingen t.w.

Eerste dan voorbereidingen, open voor alle mensen met hakama.

Tweede/Derde dan voorbereidingen voor alle mensen vanaf 2e dan.

Kijk voor meer info op de pagina: Regionale stages.