Starten met aikido

Instromen bij Aikido Centrum Leiden kan op een paar manieren. Het makkelijkste is een gratis proefles, waardoor je een indruk krijgt van de gang van zaken in de les en de manier waarop de mensen bij ons met elkaar omgaan. Voor zo’n proefles is het niet nodig om je van te voren aan te melden, je zoekt gewoon de beginnersles, die valt op de het moment wat voor jou het beste uitkomt en zorg dat je een kwartiertje van te voren er bent. Een trainingsbroek en een t-shirt volstaat qua kleding. Wil je je toch aanmelden dan kan dat per mail: m.jongsten@gmail.com of bel me even: 06-29518441.

  Naam (Verplicht)

  Email adres(verplicht)

  Onderwerp (verplicht)

  Bericht

  Wil je een langere proefperiode, dan kies je voor de kennismakingscursus, 6 lessen proberen op een dag dat het jou uitkomt voor € 60,- zonder verdere verplichtingen.

  Japanse woordenlijst

  Examenlijst Lijn Tissier

  Proeflessen.
  Je bent altijd welkom om binnen te stappen voor een proefles, gratis en vrijblijvend. Als je nog geen ervaring hebt met aikido, kom dan op één van de beginnersuren. Je kunt op ieder moment instromen in de bestaande groep en beginnen met aikido.

  Kennismakingscursus.
  Naast de proeflessen, bieden we bijna elke maand een introductiecursus aan. In zes weken leer je verschillende kanten van het aikido kennen. Praktische zaken, zoals valbreken komen aan bod, maar ook wordt er veel uitgelegd over het hoe en waarom van aikido en leer je een aantal basisprincipes kennen uit het aikido. Hoe werkt dat eigenlijk, gebruik maken van de kracht van je opponent? In de cursus wordt veel verteld en is er ruimte om te ontdekken. Zo kun je een weloverwogen keuze maken om te beginnen met aikido.
  Leeftijd, conditie en motorische handigheid zijn niet belangrijk, wel een open instelling en de bereidheid het te willen leren. Kom je ook? Geef je nu op:

  Kennismakingscursus Vanaf elke beginners les in de week (6x).
  Tijd Een kwartier voor de les aanwezig zijn.
  Locatie P.C.Hooftlaan 13, Leiden
  Kosten 60 euro, contant te voldoen op de eerste les.
  Docent Marc Jongsten
  Geschikt voor 15 tot 75 jaar
  Kleding t-shirt en lange trainingsbroek

   SAMSUNG CSC

  Leave a Reply