Regionale Stages

Regionale Stages Aikido Centrum Leiden:

Programma voor de zomer 2019:

De danvoorbereidingen zullen dit jaar vallen op de komende zaterdagen:

21 september, 19 oktober, en 23 november.

Locatie: ACL dojo.
Tijd:  13.00 – 17.00 uur; Kosten: € 30,=. Open voor alle eerste kyu’s, shodans en nidans. Zwaard en Jo mee!!

Deze stages zijn gericht op alle mensen vanaf 1e kyu, die de intentie hebben om in de toekomst een (volgende) dangraad te halen. Tijdens de stages zal extra aandacht besteed worden aan de vaardigheden met het zwaard en de stok, sinds dit jaar een verplicht onderdeel van de danexamens.

De kerststage zal dit jaar vallen op zaterdag 14 december. Zet het alvast in je agenda!

Op zondag 6 oktober zal er in onze dojo een Yudansha-training zijn (voor alle mensen met zwarte band) olv Wilko Vriesman Shihan, 6e dan en Technisch directeur van de DAF. Tijd: 10.00 – 12.30
Aansluitend zal de 3e dan training plaatsvinden olv Wilko Vriesman en Tom Dijkman (6e dan). Komt allen!!!

Zoals je waarschijnlijk wel weet kent het Aikido geen wedstrijden of toernooien. Daarentegen hebben wij een fenomeen genaamd “stages” of in het Engels “seminars”. Dit zijn langere trainingen met een aangepast programma, gericht op de verdieping van de reguliere lessen. Er is dan ook meer aandacht voor de filosofische kant en zijn de stages vaak voorzien van een thema. deze stages zijn openbaar voor alle niveaus, beginners of gevorderden. Ook is het mogelijk eens een deel van zo’n stage mee te doen. Kijk voor de data op de Agenda.

 

header aikido 3-1

Bij Aikido Centrum Leiden wordt de zgn. Basistraining Zwaard gegeven, beter bekend onder de naam van zwaardstages. Nog nooit een zwaard in je handen gehad? Geen probleem! We hebben genoeg leenzwaarden en je krijgt een individuele begeleiding bij jouw eerste stappen op de weg van de Samoerai.

De zwaardstages starten weer in het nieuwe jaar, ivm de drukte op de najaarsagenda.

Locatie: Dojo Aikido Centrum Leiden, PC Hooftlaan 13 (to 12) in de bovenzaal.
Tijd: 14.00 – 17.00 uur
Kosten: € 30,-
Geschikt voor alle leeftijden en alle niveaus.