Regionale Stages

Regionale Stages Aikido Centrum Leiden:

Programma voor het voorjaar 2020:

Nationale Lenteschool wordt dit jaar gehouden met medewerking van Wim van Gils (6e dan). Kijk voor de details op de poster:

Nationale Lenteschool 2020

De danvoorbereidingen zullen dit jaar vallen op de komende zaterdagen:

Kijk voor het overzicht van alle data:1 en 2 danvoorbereiding 2020-1

Locatie: ACL dojo.
Tijd:  13.00 – 17.00 uur; Kosten: € 30,=. Open voor alle eerste kyu’s, shodans en nidans. Zwaard en Jo mee!!

Deze stages zijn gericht op alle mensen vanaf 1e kyu, die de intentie hebben om in de toekomst een (volgende) dangraad te halen. Tijdens de stages zal extra aandacht besteed worden aan de vaardigheden met het zwaard en de stok, sinds dit jaar een verplicht onderdeel van de danexamens.

De 3e en 4e danvoorbereidingen zijn dit voorjaar in de dojo van ACL in Leiden. Zie hier alle data:

3 en 4 danvoorbereiding 2020-1

Zoals je waarschijnlijk wel weet kent het Aikido geen wedstrijden of toernooien. Daarentegen hebben wij een fenomeen genaamd “stages” of in het Engels “seminars”. Dit zijn langere trainingen met een aangepast programma, gericht op de verdieping van de reguliere lessen. Er is dan ook meer aandacht voor de filosofische kant en zijn de stages vaak voorzien van een thema. deze stages zijn openbaar voor alle niveaus, beginners of gevorderden. Ook is het mogelijk eens een deel van zo’n stage mee te doen. Kijk voor de data op de Agenda.

header aikido 3-1

Bij Aikido Centrum Leiden wordt de zgn. Basistraining Zwaard gegeven, beter bekend onder de naam van zwaardstages. Nog nooit een zwaard in je handen gehad? Geen probleem! We hebben genoeg leenzwaarden en je krijgt een individuele begeleiding bij jouw eerste stappen op de weg van de Samoerai.

De zwaardstages starten weer in het nieuwe jaar, ivm de drukte op de najaarsagenda.

Locatie: Dojo Aikido Centrum Leiden, PC Hooftlaan 13 (to 12) in de bovenzaal.
Tijd: 14.00 – 17.00 uur
Kosten: € 30,-
Geschikt voor alle leeftijden en alle niveaus.