Regionale Stages

Met ingang van dit seizoen is het mogelijk om je 3e dan examen te doen bij Marc Jongsten in de ACL dojo. Dit geldt alleen voor leerlingen van ACL en de hierbij aangesloten dojo’s.

In januari starten we met gescheiden voorbereidingen voor Eerste/Tweede dan en voor de Derde/Vierde dan.

De trainingen voor eerste/tweede dan zijn open voor alle mensen met een hakama (dus vanaf 3e kyu) op deze manier is het mogelijk om op een ontspannen manier toe te groeien naar het doen van je “zwarte band”  examen, iets wat toch nog steeds een lading heeft, die er niet hoort. Immers, het woord Shodan (eerste dan) betekent letterlijk “begin-dan”……

Zie hieronder de poster met data en details. lees goed, er is een wijziging bij de 3/4 voorbereiding!!!!!

Danvoorbereiding 2022 voorjaar

De traditionele afsluiting van her seizoen, de zogenaamde BBQ stage zal plaatsvinden op zaterdag 9 juli 2022. Hieronder de poster met de details.

BBQ stage 2022

De derde/vierde dan voorbereiding gaat gezamenlijk, omdat het belangrijk is om de verbanden tussen de twee ontwikkelingstrajecten te leren zien en begrijpen. Iedereen vanaf 2e dan kan hieraan meedoen. Zwaard en stok meenemen.

NB: de 4e dan voorbereidingen bij ACL zijn geen vervanging voor de voorbereidingen bij Wilko Vriesman Shihan, Wilko zal uiteindelijk bepalen of je op gaat voor je examen voor 4e dan.

De officiële 4e dan voorbereidingen olv Wilko Vriesman Shihan, zullen plaatsvinden op:

Tijd: 10.00 tot 12.00 uur.

Locatie: OBS “de 5 sterren”, Markengouw 245A te Amsterdam Noord.