Regionale Stages

Met ingang van dit seizoen is het mogelijk om je 3e dan examen te doen bij Marc Jongsten in de ACL dojo. Dit geldt alleen voor leerlingen van ACL en de aangesloten dojo’s. Ook is er dit jaar weer een Kerststage, op 18 december sluiten we weer als van ouds met z’n allen het jaar af middels de traditionele stage, examens en het traditionele kerstdiner!

Hierbij de bijbehorende poster:

Regionale Kerststage 2021

In januari starten we met gescheiden voorbereidingen voor Eerste dan en voor de Tweede/Derde dan.

De trainingen voor eerste dan zijn open voor alle mensen met een hakama (dus vanaf 3e kyu) op deze manier is het mogelijk om op een ontspannen manier toe te groeien naar het doen van je “zwarte band”  examen, iets wat toch nog steeds een lading heeft, die er niet hoort. Immers, het woord Shodan (eerste dan) betekent letterlijk “begin-dan”……

Data: 15 januari, 12 februari en 12 maart.

De tweede en derde dan voorbereiding gaat gezamenlijk, omdat het belangrijk is om de verbanden tussen de twee ontwikkelingstrajecten te leren zien en begrijpen. Iedereen vanaf 2e dan kan hieraan meedoen. Zwaard en stok meenemen gaarne.

Data: 22 januari, 19 februari en 19 maart.

In het weekend van 2 en 3 April zal weer de DAF Lenteschool plaatsvinden in onze dojo Olv Marc Jongsten. Twee dagen trainen en uitwisselen! Meer info volgt!